Det Kongelige Teater byder søndag den 20. august 2017 velkommen til Opera i det fri 2017 på Skamlingsbanken.

Arrangementet starter kl 15 og slutter ca kl 17.

Fire kongelige operasangere, en pianist og en konferencier binder hele koncerten sammen og lige meget om du er en garvet operaentusiast eller helt ny i genren, bliver det en rørende smuk oplevelse i hyggelige omgivelser.

Kridt danseskoene med Magdelone fra Carl Nielsens Maskarade, lad dig forføre af den kvindekære hertug fra Verdis Rigoletto, udbring en skål sammen med det elskende par fra La traviata, nyd den musikalske forening af jazz og opera med Porgy og Bess eller tag valsetrin sammen med en glad enke.
Pak madkurven og tag hele familien i hånden. Måske bliver det de yngstes første kig ind i operaens eventyrlige verden og for de lidt ældre bliver det et genhør med nogle af de mest elskede klassiskere. Med andre ord. Der er noget for enhver smag og lyst.

Følg os på Facebook, Twitter og Instagram - @musikkolding - #musikkolding

Foreningen MusikKolding varetager koordinationsrollen og markedsføring af arrangemenet. Det er også MusikKolding der sikrer, at praktikken på dagen løses bedst muligt. Det arbejde løses i et tæt samarbejde med Sct. Georgs Gilderne og ca. 50 frivillige som har været en del af praktikken gennem alle årene.

Foto