Efter Mette Frederiksens pressemøde i går aflyser MusikKolding Sommer ved Søen, Stella Polaris og Opera på Skamlingsbanken i 2020. GRØN forventer ikke at kunne afvikle arrangementet som planlagt.

Det er en ulykkelig situation at stå i, hvor vi skal gå igennem en sommer uden livemusik ved Slotssøen, i de grønne omgivelser i Seest, på plænen ved Koldinghus og på den nye Folkemødeplads på Skamlingsbanken. Vi havde glædet os så meget til at præsentere et stærkt program hele vejen rundt og til at være sammen med alle jer. Men selvfølgelig bakker vi op om forbuddet mod større forsamlinger, for det vigtigste er, at vi i fællesskab kommer igennem denne svære tid med COVID-19.

Lige nu er vi i fuld gang med at kontakte alle vores gode samarbejdspartnere og leverandører, kunstnere og frivillige om aflysningen, og samtidig tager vi den kreative tænkehat på, ser fremad og retter fokus mod 2021, hvor vi selvfølgelig vender stærkt tilbage.

Indtil vi ses igen, så husk at passe på hinanden, nyd påsken – og så glæder vi os til at vi igen kan samles om musikken.

https://jv.dk/artikel/sommer-ved-s%C3%B8en-er-aflyst-men-alternativ-l%C3%B8sning-er-p%C3%A5-vej-2020-4-7 

 

sommer ved søen 01